Rigtige Penge registreringssiden vises. Udfyld alle felter.
  • Opret et brugernavn og en adgangskode, der er unik for dig.
  • Sørg for, at den e-mail-adresse, du giver, er den korrekte, da det er vores primære adgang til kommunikation med dig.

Klik Registrer nu. Dine personlige oplysninger vises. Før du begynder at spille med rigtige penge, skal du bekræfte din konto.

Udfyld alle de obligatoriske felter. Vær sikker på at alle felter er indtastet korrekt og med korrekte oplysninger. Klik på Opdater, når du er færdig.

E-mail bekræftelse vises. Indtast din e-mail-adresse i e-mail-adresse feltet. Sørg for at angive en korrekt e-mail-adresse, og at den er stavet korrekt. Klik på Send Bekræftelseskode. En bekræftelseskode vil blive sendt til den adresse, du indtastede.

Når du har modtaget din Bekræftelseskode, skal du klikke på linket i den e-mail, du har modtaget. Du kan også kopiere og indsætte bekræftelseskoden i feltet, eller skrive det ind.
For at afslutte bekræftelsen af din e-mail-adresse, skal du klikke på Send.
Hjemmesiden for medlemmer vises.

Du er nu klar til at spille med rigtige penge.